• Measurement Unit

prachtig huis in Zweden nabij Karlstad

€ 55.000
Karlstad, Sweden,
Favorite

Description

In de verkoop ons vrijstaand huis in Zweden, midden in de natuur en toch centraal gelegen, een voormalig winkelpand uit 1930 een kruidenier tot 2010 met bovenwoning nu geheel in gebruik als woning met 110M2 leefruimte op 2 etages, en onderkeldert ( beton) 55M2 , 2 eetkamers, 2 keukens, 2 badkamers, 2 woonkamers , dus ook op te delen naar 2 appartementen , ook met opgang aan de zijkant naar 1e etage en hoogdingang voor de bgg en achteringang via de kelder.
Het pand staat op 1000 M2 grond, met externe garage van 18 M2 en kelder ook 18 M2, de kelder van de garage moet nog worden opgeknapt, en een oude schuur van 20M2. Ook staan er 2 haardhouten kachels die nog aangesloten kunnen worden, waarvan voor 1 al een rookkanaal aanwezig is.

Voorzieningen : aardewarmtepomp van NIBE de F1255 uit 2017 met 2 aardewarmte punten die 130 meter diep gaan en grondwater hebben dus bijna geen stookkosten voor 500 euro aan electriciteit voor de pomp voor een hele winter. De boiler heeft tevens capaciteit van 200 liter warm water de NIBE F 1255 kan via een ap worden bediend. De garantie indien gewenst kan naar 20 jaar ( kan verlengd worden in 2023 ) . Met de warmtepomp worden alle etages voorzien 5 radiatoren per etage.

Ook heeft het pand uit eigen bron een waterinstalatie die van 130 meter diep zuiver levert zonder afvalstoffen en zonder toegevoegde chemicalieen.
In 2019 heb ik tevens 650M2 ontgint en onderhoudsvrij laten bestraten met goed worteldoek met grind, paden gemaakt naar de achterkant van het huis, de tuin, de zijkant, de voorkant en de externe garage . De tuin eromheen kan nog wel worden aangepakt, ik had daar zelf een wilde tuin van willen maken. De achterkant moet nog geschildert worden de verf is al gekocht, laat je dat doen is dat rond de 1000 euro.
Het huis is centraal landelijk gelegen , maar wel prive midden in de natuur tussen Hagfors, Eskerad, Sunne, Munkfors met alle voorzieningen zoals de LIDL, COOP, ICA op < 20 km afstand, nabij Karlstad (70km) een grote stad met een heel goed winkelcentrum en bouwmarkten en MEGA stores.
Er is in deze regio altijd veel te doen, zeilen, varen, sportvissen, wild spotten, ski resorts , de Sweden rally, muziekfestivals, spa (Sunne) zeer uitgebreid landgoed, meerdere golfbanen, heel veel horeca met uitstekende restaurants, maar ook de bistro ontbreekt niet, vlakbij ook een hotelschool zodoende. Oldtimer meetings is ook een levensstijl , rock en rol erg popular, muziek festivals, markten, de veilingen met kunst, de december maand ook oudewets in kerstsfeer met sneeuw, kringloop winkeltjes, theater, alle sporten, ruim opgezet door de commune, strandjes, de woning ligt vlakbij Lakene meer 3 km en 12 km van Lisvic het grootste meer in Zweden 120 KM lang en elke watersport kan daar. Wat niet bekent is van Zweden is het prachtige klimaat mooie zomers meer zonuren dan in Nederland en goede winters en niet duurder dan Nederland.
Buiten de grote steden is onroerend goed goedkoop en dit pand heeft ook nog een mooie update gehad van 18.000 euro met de warmte instalatie. ( rekeningen aanwezig ) de vanaf vraagprijs is 55.000 euro en hij staat nog niet op HEMNET, de Zweedse FUNDA overdracht via makelaar in Zweden. Zonder roerende goederen opgeleverd dat is niet Zweeds wil je deze erbij hebben dat kan dan in overleg. Bezichtiging kan, taxatie makelaar 65.000 euro . Je kan afreizen naar Zweden mits je een goede zakelijke rede hebt.

Property ID : 32742
Price: € 55.000
Property Size: 120 m2
Property Lot Size: 1.000 m2
Rooms: 5
Bedrooms: 2
Bathrooms: 2
Interior Condition: Unfurnished
Address: Karlstad, Sweden
City:
State/County:
Country: Sweden
Open In Google Maps

Education

Ditt Matställe
(1.67 km)Ditt Matställe
Brattfors Skola
(41.29 km)Brattfors Skola

Health & Medical

Hotels & Travel

Local Services

Restaurants

Bishops Arms
(2.39 km)Bishops Arms
Koriander
(2.45 km)Koriander
Zao
(2.6 km)Zao

Transportation

The Leprechaun Pub
(2.6 km)The Leprechaun Pub
Stena Line Scandinavia Ferry
(39.54 km)Stena Line Scandinavia Ferry
Mon 29 May
Tue 30 May
Wed 31 May
Thu 01 Jun
Fri 02 Jun
Sat 03 Jun
Sun 04 Jun
Mon 05 Jun
Tue 06 Jun
Wed 07 Jun
In Person
Video Chat
Your information
Disclaimer. All information contained in this property page with ID 32742 is deemed reliable but not guaranteed. All properties are subject to prior sale, change or withdrawal notice. Residence Platform believes all information to be correct but assumes no legal responsibility for accuracy.

Compare Listings

Gerard Willem de Bruijn