• Measurement Unit

Nieuwbouw appartementen te koop in Servië

on request
Ognjena Price 30-32, Subotica, Serbia,
Favorite

Description

Te koop nieuwbouwappartementen in Subotica in Servië, 10 kilometer van de Hongaarse grens. Zoekt u een woning in Servië? Zoekt u een interessante investering in buitenlands vastgoed? Bent u vaak op doorreis en overnacht u vlakbij de grens van Servië en Hongarije? Of zoekt u gewoon een leuk 2e huis vlakbij een gebied dat zich toeristisch aan het ontwikkelen is? Wij brengen dan graag deze mooie nieuwbouwappartementen onder uw aandacht!

Constructiebedrijf Dakriso presenteert met trots dit moderne appartementencomplex vlakbij het centrum van Subotica. Deze appartementen worden op dit moment gebouwd in de rustige straat Ognjena Price. Faciliteiten zoals een park, winkels, scholen en sport- en gezondheidsvoorzieningen zijn binnen handbereik.

DAKRISO HOME is een gesloten complex met een eigen groenstrook en staat op een bruto grondoppervlak van ruim 4400 m2. Ook met de jongste bewoners is rekening gehouden. Op een deel van de eigen binnentuin wordt een kinderspeeltuin gecreëerd. Vanuit Ognjena Price Street rijdt u de parkeergarage in of kunt u het terrein betreden. Voor het parkeren van auto’s zijn 15 garages en 36 parkeerplaatsen beschikbaar onder het appartement en op de eigen binnenplaats.

Het complex bevat totaal 48 appartementen, 8 op de begane en op ieder van de vier verdiepingen nog eens 10. De garage en de woonlagen zijn zowel met een lift als met een dubbele trap te bereiken. De appartementen variëren van studio’s tot 4-kamerappartementen, van 31 m2 tot 80 m2.

Adres van de apartementen: Ognjena Price 30-32, Subotica, Servië.
Als u interesse heeft, neem contact op in Engels via email: info@dakriso.com of in het Nederlands via deze advertentie.

Property ID : 32471
Address: Ognjena Price 30-32, Subotica, Serbia
City:
State/County:
Zip: 24000
Country: Serbia
Open In Google Maps
There are no results found for this property address.
Tue 30 May
Wed 31 May
Thu 01 Jun
Fri 02 Jun
Sat 03 Jun
Sun 04 Jun
Mon 05 Jun
Tue 06 Jun
Wed 07 Jun
Thu 08 Jun
In Person
Video Chat
Your information
Disclaimer. All information contained in this property page with ID 32471 is deemed reliable but not guaranteed. All properties are subject to prior sale, change or withdrawal notice. Residence Platform believes all information to be correct but assumes no legal responsibility for accuracy.

Compare Listings

Valéria Esman-Huszák