• Measurement Unit

De zon opzoeken, een andere levensstijl mét inkomen?

€ 630.000
Fossemagne, France,
Favorite

Description

Zoekt u een andere levensstijl met inkomen? : Prachtig woonhuis plus 3 gîtes (vakantiehuisjes), 2 zwembaden op 9,5 ha geschikt voor paarden.
Prachtig woonhuis met 3 grote slaapkamers, 2 ontvangstruimten en een grote keuken plus 3 gites met 9,5 ha grond in de Périgord Noir, Dordogne. Het huis ligt midden op het landgoed zonder directe buren, het land bestaat uit bos en weilanden is perfect voor paarden of vee. De 3 gites zijn gemoderniseerd naar hoge normen en hebben een eigen oprit. Alle gites hebben een omheinde privé tuin en twee gites hebben een privézwembad geïntegreerd in een houten terras. Er zijn 2 niet-aangrenzende hectares bosland naast de 9,5 ha van het landgoed zelf. De gebouwen hebben nieuwe of gerenoveerde daken en er zijn 2 nieuwe (2 jaar)septic tanks. Bijgebouwen van 360m² inclusief een schuur van 30 x 8 meter waarvan het dak is gerenoveerd en er is de mogelijkheid om 2 (of meer) extra huisjes te maken (bestaande daken en muren).
Het huis en de gites zijn goed van elkaar gescheiden, dus ook als de gites worden verhuurd is er toch privacy voor de eigenaar. Het woonhuis heeft een eigen omheinde tuin met op afstand bedienbare poort. Er is een prachtige natuurlijke waterbron aanwezig vlak bij het huis, zie foto’s
4 km van een marktdorp met supermarkt, kapper, bank, restaurants en scholen (ook secundair). Het is niet ver van vele toeristische attracties zoals de grotten van Lascaux (20km) en vele rivieren, kastelen, dorpen, te veel om op te noemen …
Het pand is erg oud, we hebben papieren die bevestigen dat het op zijn minst uit de 17e eeuw stamt, toen het landgoed het jachtpaviljoen was van een nabijgelegen kasteel (we hebben documentatie die dit ondersteund). Het huis (158m²) werd volledig gerenoveerd in 1982, maar in de stijl van het zeer oude gedeelte. Het heeft op de begane grond een keuken van 25m² met de originele oude stenen vloer. Een mooie ruime woonkamer met natuurstenen vloer en achter een ruime 5×4 kamer (nu in gebruik als biljartkamer) Alle kamers op de benedenverdieping komen uit op een gelijkvloers terras (aan 2 zijden). Grote bijkeuken/pantry 38m² naast de keuken. Eerste verdieping: Ruime overloop met vaste kasten. Slaapkamer 1/ 22m² inclusief kleedkamer. Slaapkamer 2/15,4m² met toegang tot slaapkamer 3/12,5m² . Badkamer geheel gerenoveerde badkamer met inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en wc.
Gite 1 (60m², 7 pers): De begane grond bestaat uit een ingerichte keuken, een woonkamer, een slaapkamer van 7.4m en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De tweede verdieping heeft een zeer ruime slaapkamer van 17,6m² met een gedeeltelijk glazen plafond dat de dakconstructie verlicht door spots, een doucheruimte en een apart toilet. De comfortabele slaapbank in de woonkamer maakt deze gite geschikt voor 7 personen. Een groot omheind privéterras en een kleine tuin en een omsloten privézwembad (9,5 x 4,65 x 1,22.) Geïntegreerd in het houten terras
Gite 2 (53m²,4/5 pers) heeft alles op dezelfde verdieping met originele houten vloeren; volledig uitgeruste keuken, comfortabele woonkamer en badkamer met wastafel en toilet. 1 ruime ouderslaapkamer, een tweede slaapkamer en een gang. Buiten een eethoek op het verhoogde terras, grote omheinde privétuin en een omsloten privézwembad (7,3 x 3,7 x 1,22.) geïntegreerd in een houten terras.
Gite 3 a (28m² 2/3 pers) Woonkamer 13,27m² met kitchenette. Slaapkamer 9.5m². Doucheruimte inclusief douche, wastafel en toilet. Dit huisje heeft een grote omheinde privétuin met een klein privézwembad van 3,66 x 1,22.
Meerdere uitbreidingsmogelijk voor de verhuur mogelijk zonder nieuwbouw, een zeer groot aantal positieve recensies van gasten op aanvraag beschikbaar.. Wij beantwoorden graag uw eventuele vragen.

www.facebook.com/ownerproperty4sale

Property ID : 32802
Price: € 630.000
Property Size: 300 m2
Rooms: 8
Bedrooms: 3
Address: Fossemagne, France
State/County:
Zip: 24210
Country: France
Open In Google Maps

Education

Ecole St Croix
(31.6 km)Ecole St Croix
cathedrale st front
(21.81 km)cathedrale st front
Village de Saint-Amand-de-Coly
(21.65 km)Village de Saint-Amand-de-Coly

Health & Medical

Centre Hospitalier de Périgueux
(21.01 km)Centre Hospitalier de Périgueux
Polyclinique Francheville
(21.62 km)Polyclinique Francheville
Dordogne Acupuncture
(7.7 km)Dordogne Acupuncture

Hotels & Travel

Local Services

Restaurants

Auberge du Chateau
(4.09 km)Auberge du Chateau
La Renaissance
(8.91 km)La Renaissance
La Vieille Forge
(5.75 km)La Vieille Forge

Transportation

Bes'Cardriver
(91.31 km)Bes'Cardriver
Activ'Taxi
(37.02 km)Activ'Taxi
Sos Déplacement
(51.04 km)Sos Déplacement
Sat 27 May
Sun 28 May
Mon 29 May
Tue 30 May
Wed 31 May
Thu 01 Jun
Fri 02 Jun
Sat 03 Jun
Sun 04 Jun
Mon 05 Jun
In Person
Video Chat
Your information
Disclaimer. All information contained in this property page with ID 32802 is deemed reliable but not guaranteed. All properties are subject to prior sale, change or withdrawal notice. Residence Platform believes all information to be correct but assumes no legal responsibility for accuracy.

Compare Listings

Domainelemanoir