• Measurement Unit

Resultados de la búsqueda

Resumen

  • Actualizado en:
  • junio 24, 2022
  • 230 m2
  • 4 Bedrooms
  • 4 Baños
  • Año de Construcción:: 2008

Moderne luxueuze villa in Frankrijk te koop omgeving Bellac

€ 455.000
Val-d'Oire-et-Gartempe, France,
Favorito

Descripción

Frankrijk, in Nouvelle-Aquitaine, tussen Poitiers en Limoges. In het hart van een groene regio, te koop van eigenaar, een zeer mooie moderne gelijkvloerse villa op 288 vierkante meter waarvan 230 meter nuttig woonoppervlak.

Deze moderne villa is gebouwd in 2008 en kijkt uit op een uitgestrekt park van 9000 vierkante meter eigen terrein, beplant met prachtige bomen, struiken en bloemen en enkele honderd jaar oude eiken. Dit zeer luxueuze huis bestaat uit een grote woonkamer van 60 vierkante meter, een volledig ingerichte keuken met toegang tot twee terrassen. Een centrale toren die de hoofdingang vormt, is helder verlicht en scheidt het nachtgedeelte aan de ene kant en het dag-gedeelte aan de andere kant. Een ouderlijke slaapkamer suite van 20 vierkante meter met een luxe badkamer; drie onafhankelijke slaapkamers die geschikt zijn voor familie of gasten met hun eigen badkamer en toilet, allemaal met vaste kasten en dergelijke. Verder in dit deel een kantoor, een wasruimte en een berging. Elektrische verwarming geschied door een stralingsplafond, temperatuurregelaar; twee boilers, een garage voor twee auto’s plus bijgebouwen voor gereedschap en tuingereedschap. Een zeer productieve biologische groentetuin.

Deze villa profiteert van kwaliteitsvoorzieningen en geniet van veel daglicht. Internet werkt goed met een 4G modem. Ligging niet ver van een prachtige rivier de Gartempe, geschikt voor bijvoorbeeld kanoën, en bij een bos van 500 hectare, ideaal voor mooie wandelingen en voor het plukken van paddenstoelen.

Deze accommodatie is goed berijdbaar in een dag van Nederland. De woning ligt zowel op een klein uur van het TGV-station in Poitiers op de lijn Parijs-Bordeaux, of van de stad Limoges met haar internationale luchthaven Bellegarde, waar bijvoorbeeld RyanAir op vliegt vanuit London.

Onze regio kent een rijkdom en verscheidenheid aan landschappen en historische steden en de nabijheid van verschillende winkelcentra bieden een ontspannen, serene en geweldige kwaliteit van leven.

Verkoopprijs: 455.000 euro Kosten Koper (Geen Makelaar)

Toelichting: Een Franse kennis vroeg me deze advertentie te plaatsen. Wij hebben in hetzelfde dorp een AirBNB en stellen die graag ter uwe beschikking om de omgeving te verkennen en al uw vragen te beantwoorden.

www.airbnb.fr/rooms/16644192?s=67&unique_share_id=9ac945f4-e6b6-4ce9-b00f-c88d2aff8348

Detalles de Propiedad

ID de Propiedad : 32808
Precio: € 455.000
Tamaño: 230 m2
Tamaño del Lote: 9.000 m2
Hab.: 10
Dormitorios: 4
Baños: 4
Año de Construcción 2008
Numero de Plantas: No Disponible
Condición de Interior No Disponible
Aceptación: No Disponible

Dirección de Propiedad

Dirección: Val-d'Oire-et-Gartempe, France
País: France
Abierto en Google Maps

Mapa

Transporte
Supermercados
Colegios
Restaurantes
Farmacias
Hospitales

WalkScore

Walkscore28 / Car-Dependent más detalles aquí

Lasancmt

Contáctame

¿Programar una visita?
Llamar WhatsApp
Puede responder a mensajes privados desde la página "Bandeja de entrada" en su cuenta de usuario.

Comparar propiedades

Lasancmt